Ölprovning & bryggkurser

Ölprovning & Bryggkurser på Fireside Brewery

Ölintresserad? Funderar du på att börja brygga eget öl hemma? Vill du provsmaka unikt hantverksöl och lära dig mer om konsten att brygga öl? Du är varmt välkommen till Fireside Brewerys ölprovningar och bryggkurser.

Firesides provningskvällar

Provningskväll med öl och mat. Vi börjar med en kort presentation om Fireside och provar under kvällen några av bryggeriets egna öl. Vi serverar vår omtyckta BBQ Platter och avslutar med dessert och kaffe. Innan efterrätten tar vi en rundtur i bryggeriet. Priset för provningskvällen är 550 kr/person. Det finns möjlighet att köpa till mer dricka. Var snäll och meddela eventuella allergier vid bokning.
(Åldersgräns: 18 år.) Begränsat antal platser. Eventuell avbokning måste ske senast 72 timmar innan provningen annars förbehåller vi oss rätten att ta en avbokningsavgift på 200 kr/person.

Om du är intresserad av att boka in en provningskväll får du gärna kontakta oss (minimum 15 personer) på 072-311 32 37 eller johanna@firesidebrewery.se.

Firesides bryggkurser

Vill du lära dig att brygga öl? Anmäl dig till en av våra bryggkurser. Vid varje kurstillfälle brygger vi en ale som vi tillsammans tar fram receptet till. Vi börjar med råvaror och går igenom hela processen fram till färdig vört. Det som ingår i kursen är förutom själva utbildningen 10 liter vört per person inklusive alla råvaror och material samt att varje deltagare får buteljeringsutrustning för att kunna tillverka sin egen ale hemma. Vi har nu ett samarbete med MaltMagnus och kan erbjuda varje kursdeltagare mer och bättre utrustning. I priset ingår även lunch och fika.

Det är 4 deltagare per kurs, så alla som medverkar får praktisk erfarenhet. Kursen är ca 7 timmar och börjar kl. 10:00. Pris 1800 kr/person. Anmäl dig till joel@firesidebrewery.se eller 072-311 32 37.

OBS! Anmälan är bindande. Vi skickar ut faktura via e-post och förfallodagen för inbetalningen sker 14 dagar efter anmälan. Om du skulle bli sjuk och inte kan delta försöker vi hitta ett nytt datum eller kan du avboka dig från kursen och du får då tillbaka hela summan på kursavgiften.

Kurser 2019 – mer information om kursdatum kommer snart.

Telefon: 072-311 32 37
Email: joel@firesidebrewery.se

Comments are closed